img

Tip nekretnine

 

Mjesto

 
 
 
 
 

Sortiraj po:

 
 

Otok Krk, Krk, prekrasno uređena stara kamena kuća s velikom okućnicom!

Otok Krk, okolica grada Krka, prekrasno renovirana dvojna kamena kuća od 145m2 sagrađena na parceli od 898m2. Kuća se sastoji od tri etaže: U prizemlju se nalazi dnevni boravak i kupaona, na prvom katu nalazi se kuhinja i blagovaona s izlazom na terasu i u visokom potkrovlju su tri spavaće sobe i kupaona. Kuća je 2005. godine kompletno renovirana, opremljena namještajem. Na predivno uređenoj okućnici nalazi se garaža opremljena kao studio, roštilj i spremište. Vrlo lijepa i mirna lokacija cca 4000m od mora.

 

Otok Krk, Garica, dvojna kuća s vrtom!

Otok Krk, Garica, na lijepom i mirnom mjestu prodaje se dvojna kamena kuća na dvije etaže. Ispred kuće se nalazi vrt od 150m2. Ima struju, vodu, septičku jamu. Potrebno je uređenje.

 

Malinska, stara kamena kuća, 3km od mora.!

Malinska, okolica, dvojna stara kamena kuća 116m2, djelomično uređena. Sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze 2 konobe, a na katu useljiv stan od 2 sobe, kuhinje sa blagavaonom i kupaone. Ispred kuće nalazi se velika terasa.

 

Malinska, 4 km od mora, renovirana kamena kuća!

Malinska, 4 km od mora, renovirana stara kamena kuća u nizu od 64m2. Sastoji se od 2 etaže,(prizemlje+kat). Kući pripada malo dvorište i terasa na prvom katu zgrade. Odmah useljivo!

 

Malinska, 1,5km od mora, 2 stare kuće u nizu!

Malinska, samo 1,5 km od mora prodaju se 2 starine u nizu: ruševina i kamena kuća sa započetom adaptacijom prema pravomoćnoj građevinskoj dozvoli za prizemlje, kat i potkrovlje sa jednom stambenom jedinicom. Kuće su građene na parceli od ukupno 547m2.Izuzetna lokacija s pogledom na more!

 

Draga baška renovirana i namještena stara kamena kuća!

Draga Baska uređena stara kamena kuća na mirnoj lokaciji od 110m2 sa vlastitom uređenom okućnicom od 180m2, udaljena od mora 4km.

 

Otok Krk, adaptirana starina u nizu sa vrtom!

Otok Krk, Kornić, adaptirana starina na 2 etaže sa dva odvojena dvosobna stana. Kući pripada 140m2 vrta. . U dvorištu se nalazi vrtni objekat koji je uređen u jednosoban apartman. Lijepa i mirna pozicija, cca 1,5km od mora.n

 

Otok Krk, Omišalj, uređena starina na lijepoj poziciji!

Otok Krk, Omišalj, uređena stara kamena kuća ukupne površine 60m2 na tri etaže. Sastoji se od prizemlle, kata i visokog potkrovlja. U prizemlju se nalaze kuhinja, wc, ostava, na prvom katu je dnevni boravak, a u visokom potkrovlju nalazi se jedna spavaća soba i kupaona. Kuća je namještena, opremljena klima uređajem. Ima lijep pogled na more. Kuća je 2004. godine adaptirana.

 

Otok Krk, adaptirana starina u nizu 80m2!

Otok Krk, Šotovento, prodaja se stara kamena kuća od 80m2. Kuća je 2008. godine renovirana. Građena je na dvije etaže (prizemlje+kat) i ima terasu od 7m2. Parkirno mjesto. Udaljenost od mora 4000 m. Djelomičan pogled na more. Prodaje se s namještajem.

 

Otok Krk samostojeća starina za adaptaciju !

Otok Krk samostojeća stara kamena kuća za adaptaciju u okolici grada Krka od 120 m2 sa djelomičnim pogledom na more od kojeg je udaljena 4km, teren je veličine 690 m2. Objekat idealan za rekonstrukcijeu i bavljenje turizmom!

 

Samostojeća starina 7 km od mora. Lijepa i mirna pozicija!

Samostojeća starina s okućnicom od 390m2, djelomično uređena, useljiva, na vrlo lijepoj i mirnoj poziciji 7 km od mora.

 

Otok Krk, Malinska, prodaje se adaptirana stara kuća s dva stana!

Malinska, adaptirana dvojna starina od 150m2, na tri etaže. U prizemlju se nalazi garsonijera i spremište, na katu je dvoetažni stan s tri spavaće sobe, kuhinja, dnevni boravak i kupaona. Ima 300 m2 okućnice. Kuća je građena 1889 godine, a 2011 adaptirana. Mirna pozicija, 2000 m od mora. n

 

Otok Krk, Vrbnik, uređena stara kamena kuća s bazenom!

Vrbnik, okolica, prodaje se samostojeća kamena kuća od 160m2 na dvije etaže. Kuća je 2010. kompletno adaptirana, namještena i kategorizirana za najam. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, jedna spavaća sobe, te kupaona. Na katu se nalazi kuhinja sa starim kaminom i krušnom peći, dnevni boravak, hodnik, dvije spavaće sobe i kupaona te terasa od od 20 m2. Kuća ima vrlo lijepo uređenu okućnicu od 1300m2 na kojoj se nalaze bazen, roštilj i vanjski tuš. Vrlo lijepa i mirna lokacija okružena zelenilom. Uredna dokumentacija. n

 

Otok Krk, Dobrinj, stara kuća od 150m2 u centru grada s panoramskim pogledom na more!

Otok Krk, Dobrinj, useljiva stara kuća od 150m2 na tri etaže. Kuća se sastoji od konobe, prizemlja , kata i krovne terase s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na more. Smještena je na prekrasnoj poziciji u centru grada, ima prilaz automobilom i okućnicu od cca 49m2. Kuća je građena 1920 godine i potrebna joj je adaptacija. Blizina trgovine, pošte. Udaljenost od mora cca 4000 m.

 

Otok Krk, prekrasno uređena starina sa velikom okućnicom!

Otok Krk- jugozapadna strana otoka, prekrasno uređena stara kamena kuća sa velikom okućnicom od 2200m2 na kojoj se nalazi bazen. Kuća je smeštena na mirnoj lokaciji, u manjem mjestu, daleko od buke i pogleda. Udaljenost od mora 4km. Kuća je kompletno namještena sa starim namještajem. Kod adaptacije se pazilo na detalje kako bi izgled ostao isti ,ali isto tako pružio puni komoditet novom vlasniku.